VarnaConf

Live Streaming

Гледане в друг медия плейър:

rtmp://strm.ludost.net/st/varnaconf (RTMP поток, поддържан от VLC и по-добрите медия плейъри)

http://strm.ludost.net/hls/varnaconf.m3u8 (HLS поток, поддържан от Android, iOS, както и VLC)

VarnaConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

15 Юни 2019

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Черно море

Програма

  1. Parallel processing with WebWorkers - all you need to knowАлександър Михайлов
  2. Shipping Pseudocode to ProductionДобромир Николовпрезентация
  3. Обяд
  4. Demonstration of Network Attacks at L2 and L3 (no stream and no recording)Мариян Маринов
  5. Design First API Development With OpenAPI And FriendsБоян Йордановпрезентация
  6. Keeping secrets secretДаниел Ивановпрезентация
  7. Browser grooves - Short introduction to WebAudio and WebMIDIАлександър Миланов
  8. Chaos Cloud (lightning talk)Борис Симандов
  9. Lightning Talks
  10. Closing

Лектори

Thumb image

Александър Михайлов

Александър е уеб програмист с дългогодишен опит, който се е занимвал с различни технологии, но основния му фокус пада върху JavaScript (Web/Node), PHP, Ruby и Qt/C++. Има опит в разработката на комплексни хибридни приложения за десктоп и в свободното си време обича да експериментира с новите възможности, които нововъведенията в модерните технологии предлагат.

Thumb image

Добромир Николов

Добромир е програмист, занимаващ се основно с Microsoft технологии, като предимно работи върху enterprise уеб сървиси и приложения. В свободното си време се занимава най-вече с функционално програмиране и работа по open-source проекти. Автор е за едно от най-популярните .NET списания - DotNetCurry.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Боян Йорданов

Боян е програмист и работи основно с PHP, Javascript и от известно време Ruby. Когато не се занимава с това участва активно в местните общности като помага с организацията на две потребителски групи - PHP Varna и VarnaJS и подкрепя VarnaLab и други инициативи в града.

Thumb image

Даниел Иванов

Безлимитен оптимист, специализиран в интеграции за SMB с бизнес ориентация. Правeщ devops още преди да разбере, че се казва така. През последните години залита по директна дигитална реклама в повече от 30 пазара и техническите предизвикателства свързани с това.

Thumb image

Александър Миланов

Александър е програмист - ветеран, но млад по душа. Разцъквал е доста неща през годините, последните няколко с определен афинитет към отворените, музикални и уеб технологии. Част от които ще бъдат включени в лекцията. Лабърства в софийския init Lab, "фрикуентва" хакатони и музикални джемове и от известно време организира събития и мийтъпи в София (и не само), свързани с Музикалните Технологии.

Thumb image

Борис Симандов

Борис е Director of Engineering V-Ray Integrations, Cloud and Biz Services в Chaos Group. Софтуерен евангелист и предприемач с повече от 20 години опит в областта на софтуерния дизайн, архитектура, код оптимизации и разпределени мрежови системи. Има специални интереси във внедряването на cutting-edge технологии и запазването на качеството, чистотата и скоростта на кода.

After Party

Godzila

Записвания

Архив

Контакти:
Екип