VarnaConf

VarnaConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

26 Август 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Черно море

Програма

  1. Кафе
  2. Откриване
  3. Идентифициране и смекчаване на риска при стартиране на бизнесАлександър Димоввидео
  4. Презентация за презентаториКрасимир Цоневвидео
  5. REST more with JSON-API Боян Йордановвидеопрезентация
  6. Обяд
  7. Why Google Cloud?Борис Симандоввидео
  8. What does it take to become a FE developer, nowadaysИван Шулеввидеопрезентация
  9. Кафе и разговори (а може би бира?)
  10. Blue/Green Deployment with Docker, Haproxy and ConsulВладимир Витковвидеопрезентация
  11. Lightning talksвидео
  12. Закриване видео

Лектори

Thumb image

Александър Димов

Александър Димов е Software Project & Program Manager at PREMO Software Unlimited. Има над 10 години опит в сферата на информационните технологии и над 5 години опит в сферата на финансите.

Thumb image

Красимир Цонев

Занимава с програмиране и дизайн вече 10 години. Работил е като графичен дизайнер, flasher, front-end и back-end разработчик. В последно време е по-скоро баща, но в малкото свободни часове чете за HTML5, CSS3, пише модули за NodeJS и се опитва да бъде в крак с най-новите технологии. Фен на хакерспейсовете, с удоволствие честичко посещава ВарнаЛаб.

Thumb image

Боян Йорданов

Боян е програмист и работи основно с PHP, Javascript и от известно време Ruby. Когато не се занимава с това участва активно в местните общности като помага с организацията на две потребителски групи - PHP Varna и VarnaJS и подкрепя VarnaLab и други инициативи в града.

Thumb image

Борис Симандов

Борис е Director of Engineering V-Ray Integrations, Cloud and Biz Services в Chaos Group. Софтуерен евангелист и предприемач с повече от 20 години опит в областта на софтуерния дизайн, архитектура, код оптимизации и разпределени мрежови системи. Има специални интереси във внедряването на cutting-edge технологии и запазването на качеството, чистотата и скоростта на кода.

Thumb image

Иван Шулев

Иван се занимава с front-end development през последните три години. В момента фокусът му е върху обучения и философия на качеството. Живее и работи в София.

Thumb image

Владимир Витков

Владимир е системен администратор от над 10 години. Има опит във всякакви шарени сфери като телеком и най-обикновен съпорт. През последните 3+ години активно му се налага да работи с облачни услуги и да развива инфраструктурата и автоматизацията, необходима за правилното функциониране на вашата услуга/сайт. Сблъскал се е с най-приятните и най-неприятните моменти от работата.

After Party

Аквариум Snack & Bar

Записвания

Архив

Контакти:
Екип